Cannondale Synapse SmartSense

19-01-2022 12:17
Cannondale Synapse SmartSense
Görünürlük, farkındalık ve güven bisiklet kullanımında olmazsa olmaz hususlardır. SmartSense akıllı ışık sistemleri ve arkaya bakan radar özelliği ile akıllı sürüş yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.
 
AKILLICA SÜR
Her sürüşte SmartSense arkanızda. Akıllı ışık özelliği ve arkaya bakan radar sistemi, daha görünür olmanızı sağlayacaktır. Etrafınızdakilerin sizi daha çok fark etmesine olanak sağlayan güç paketini bisikletinize takın ve dışarı çıkın. SmartSense, birlikte yaşaması kolay bir bisiklet teknolojisidir.
 
 
BİLİNÇLİ SÜRÜŞ
Uyanık bir sürüş ortağı olan SmartSense, entegre Garmin Varia radarı yardımıyla yolu gözetler ve size yaklaşan araçların göreceleri hızları ile yakınlıkları konusunda uyarıda bulunur. Böylece rahatlayabilir ve önünüzdeki yolun keyfini çıkarabilirsiniz.
 
 
GÖRÜNÜN VE GÖRÜN
Akıllı yanma özelliğine sahip ön ve arka ışıklar, ortamdaki ışık koşullarına otomatik olarak uyum sağlamaktadırlar. Trafikteki görünürlüğünüzü artırmak için tepki verirler. Yavaşladığınız anda bile fren lambası görevini üstlenirler. Gün doğumundan gün batımına kadar güvende hissetmenizi ve sakin kalmanıza yardımcı olur.
 


Daha önce hiç olmadığı kadar yola bağlanın. Cannondale uygulaması üzerinden SmartSense'i özelleştirebilirsiniz. Yol sürüşü daha akıllı hale getirildi. Yeni Synapse üzerinde SmartSense'i keşfedin. 
 



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.