Tacx T1100 Galaxia Roller

Tacx T1100 Galaxia Roller

Kategori
Stok Kodu
T1100
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
375,00 EUR + KDV
*2.616,12 TL den başlayan taksitlerle!!
15.696,72 TL
Stoklarımızda Mevcut

Galaxia, doğal yol bisiklet deneyimine olabildiğince yakın bir şekilde yaklaşır, makaralar, sizinle birlikte hareket eder. Sprintleri gerçekleştirebilir, bacaklarınızı uzatabilir ve düşme korkusu olmadan pedallarda durabilirsiniz.

Hareketleriniz daha serbesttir çünkü doğal yol bisikleti deneyimine yaklaşırsınız. Hızlanırken Galaxia makaraları, yaratılan kinetik enerjinin bir sonucu olarak ileriye doğru hareket ederler ve yavaşladığınızda geriye doğru hareket ederler. Bu patentli "salıncak sistem'' ile hızınızı ve esnekliğinizi endişeleriniz olmadan kullanabilirsiniz. Galaxia katlanabilir ve taşınması kolaydır.

Tacx silindirleri son teknoloji tasarımına sahiptir. Konik silindirler sayesinde, sürüşünüz fazladan stabildir. Bu sayede eğitimde hedeflerinize daha fazla odaklanabilirsiniz.

 

Soğuma
Birçok worldclass binicisi Tacx silindirleri olmadan hiçbir yere gitmiyor. Isınma ve antrenman seansları sırasında, bir bisikletçinin hız ve esnekliğini korumak için roller kullanırlar. Yol bisikletçileri, bir yarıştan sonra soğumaya başlamak için roller'ı giderek daha fazla kullanıyor. Bisikletin, Booster'da olduğu gibi antrenöre takılması gerekmez ve silindirler daha hafif çalışır, böylece daha rahat pedal çevirebilirsiniz.
 

Galaxia Nasıl Çalışır? 
Galaxia sayesinde sürücü daha özgürce hareket edebilir. Hızlanma sırasında oluşan kinetik enerji nedeniyle, trainer ileriye doğru hareket eder. Yavaşlarken, trainer tekrar geriye doğru hareket eder. İlk bakışta Galaxia'daki "salınım sistemi" hafifçe titrek görünüyor, ama bunun tersi bir etkiye sahip. Bu buluş Tacx tarafından sürücünün gerçekte roller'da daha kolay kalmasını sağlar. Bu buluş, Tacx tarafından patentlenmiş olan çok eşsizdir bir üretimdir.
 


 

Tacx T1100 Galaxia Roller Tacx Galaxia T1100 Roller gerçek sürüş keyfi sağlar T1100
Tacx T1100 Galaxia Roller

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.